3 Април, 2017 12:55 834 0

Бербатов обяви още една легенда за мача в София (ВИДЕО)

  • евра-
  • благотворителен мач-
  • бербатов

Патрис Евра също идва в София за благотворителната среща

Бербатов обяви още една легенда за мача в София (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

"Другият ми брат!", написа Димитър Бербатов във "Фейсбук", представяйки поредната голяма звезда, която ще се включи в голямото събитие на 14 юни - защитникът на Ювентус Патрис Евра. Тогава отборът на Митко и този на Луиш Фиго се изправят един срещу друг в благотворителен мач на Националния стадион "Васил Левски".

"Другият ми брат! Винаги положително настроен, винаги с усмивка на лице, но безкомпромисен на терена. Искрено се радваше, когато вкарвах гол, и незнайно как винаги беше пръв да ме поздрави, въпреки че беше ляв бек. Единственият и неповторим Патрис Евра. Има 21 трофея дотук. Но все още е действащ футболист и се стреми към нови.

С пет шампионски титли на Англия с Манчестър Юнайтед и с две титли на Италия с Ювентус. Заради лидерските му качества сър Алекс го удостоява да носи капитанската лента на Юнайтед. Извежда с капитанската лента и на националния отбор на Франция. Сред най-добрите леви защитници в Европа. Три пъти е в идеалния отбор на английската Висша лига и по веднъж в идеалния тим на света и Европа. С „червените дяволи“ има триумф и в Шампионската лига.

Патрис Евра. Очакваме го в София!", написа Бербо, представяйки Евра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА