Last news in Fakti

9 Април, 2017 16:27 939 0

Барселона се оплака от съдията

  • енрике-
  • барселона-
  • съдия

Сега ще ни бъде малко по-трудно да спечелим титлата, заяви треньорът Луис Енрике

Барселона се оплака от съдията - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Барселона Луис Енрике обвини съдията за загубата от Малага. Както е известно, снощи "каталунците" се издъниха с 0:2 и увеличиха изоставането си от Реал Мадрид в битката за титлата.
Енрике защити футболистите, като обяви, че те са се раздали, а в същото време нападна съдията. Според Лучо е имало чиста дузпа за Барса и това е повлияло на резултата.

“Сега ще ни бъде малко по-трудно да спечелим титлата. Пропуснахме добра възможност, но все още има доста мачове до края. Няма за какво да критикувам моите играчи. Доволен съм от себераздаването и борбеността."

"Изправихме се срещу отбор, който само се защитаваше в своята половина. Смятам, че заслужавахме да победим, защото създадохме доста положения. След като получихме гол, нещата станаха доста по-сложни. Малага вкара от единствения си шанс през първото полувреме, който дойде от наша грешка при изтеглянето за засада. Този резултат не е справедлив".

"Имаше чиста дузпа в наша полза, но реферът посочи, че нарушението е извън наказателното поле. Освен това бе странно, че отбор, който не играе грубо, получи толкова много жълти картони. В същото време футболисти на съперника постоянно рушаха играта с нарушения, но не бяха санкционирани. Но ние сме свикнали с подобно отношение”, добави Енрике.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА