Last news in Fakti

10 Април, 2017 15:55 965 0

Смях на тренировката на ЦСКА (ВИДЕО)

  • цска-
  • тренировка-
  • волейбол-
  • забивка-
  • удар
Смях на тренировката на ЦСКА (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА

Волейболистите на ЦСКА спечелиха редовния сезон в Суперлигата на България, но отпаднаха на полуфиналите от Нефтохимик 2010 (Бургас). Възпитаниците на Александър Попов продължават подготовката си за финалите на Купата на България, които ще се проведат в края на месеца в Добрич.

По време на една от последните тренировки на клуба се стигна до куриозен момент. Пламен Шекерджиев атакува остър диагонал от зона 2 и топката попадна в главата на центъра Красимир Георгиев от другата страна на мрежата. Националът се ядоса и реши да ритне топката, но след това падна по гръб…


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА