Last news in Fakti

19 Април, 2017 15:57 1 872 1

Звезда на американския футбол се самоуби

  • фернандес-
  • американски футбол-
  • затвор-
  • самоубийство

Аарън Фернандес открит мъртъв в затвора

Звезда на американския футбол се самоуби - 1

Бившата звезда на американския футбол Аарън Фернандес се самоуби в затвора, гръмнаха световните медии. 27-годишният спортист е открит мъртъв от пазачите в затвора в Масачузетс, където излежава доживотна присъда.

Фернандес, който преди да се забърка в неприятности бе обявен за един от най-добрите играчи в историята на този спорт, лежеше в затвора заради убийство. От затвора излязоха с официално съобщение за смъртта на Аарън Фернандес.

"Г-н Фернандес бе в самостоятелна килия. Той се е самоубил използвайки чаршаф завързан за решетката на прозореца. Опитал е да блокира вратата отвътре, като е наредил зад нея различни предмети".

Американецът бе осъден на доживотен затвор без право на замяна заради убийство на полупрофесионалния футболист Один Лойд през юни 2013 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ловеца на поршета

    4 2 Отговор
    Беше страхотен тайтенд докато играеше и в колежа и в NFL . Нямаше спиране от защитниците. Жалко че тръгна по лош път. Дано душата му сега да намери покой.