Last news in Fakti

20 Април, 2017 14:57 1 158 1

Дора Милева: Не знам дали оставам синдик в ЦСКА

  • милева-
  • синдик-
  • търг-
  • цска

"Не е ясно къде ще се проведе следващият търг", заяви синдикът

Дора Милева: Не знам дали оставам синдик в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Синдик Дора Милева коментира съобщението на Министерството на правосъдието, което обяви, че в 7-дневен срок трябва да бъде посочена дата и място на провеждане на търга за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

"Засега не съм получила писмено уведомление от съда, че оставам. Не бих искала да коментирам две изречения, публикувани в сайта на Министерството на правосъдието. Нека първо се запозная с цялото разпореждане на съда и тогава да говоря. На този етап не е ясно кога ще бъде следващият търг", заяви Милева.

"Първо нека получа писмото. После имам 7-дневен срок да насроча наддаване. А след като го обявя, трябва да минат поне 14 дни до самото му провеждане. Сами разбирате, че търгът в най-добрия случай ще се проведе около средата на месец май", каза още синдикът пред "Тема Спорт".

"Засега не съм решила къде ще бъде второто наддаване, ако аз го провеждам. Не съм тръгнала да сменям адреса на своя офис, поне на този етап няма да го правя. Но нека видя първо какво са написали от съда и тогава ще навлизам в подробности", добави още Дора Милева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ROKOKO

    1 0 Отговор
    Чака Домус ага да изтрезнее от рождения си ден,за да и каже как да действа. Егати държавата!