Last news in Fakti

9 Май, 2017 00:59 1 148 1

Лукаку иска в Манчестър Юнайтед

  • лукаку-
  • евертън-
  • челси-
  • манчестър юнайтед-
  • гризман

Трансферна цел номер 1 за "червените дяволи" обаче си остава Антоан Гризман

Лукаку иска в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Ромелу Лукаку по всяка вероятност ще напусне Евертън през лятото. Белгийският нападател обаче е склонен да избере Манчестър Юнайтед пред Челси. Лондончани може да се разделят с Диего Коща, което ще освободи място за централен нападател, но Лукаку има притеснения относно стила на игра на отбора, твърди "Сън". Антонио Конте изисква от атакуващите футболисти да участват във фаза защита и да пресират, което не е сред най-силните качества на 23-годишния играч.

С трансфера се занимава спортният директор на Челси Майкъл Еменало, като клубът е готов да плати исканите от Евертън 80 милиона паунда. Жозе Моуриньо обаче също иска нападателя, а самият футболист има желание да играе под ръководството на португалеца, въпреки че той беше човекът, който не му даде шанс на "Стамфорд Бридж". Мениджърът на Юнайтед следи и ситуацията около Серхио Агуеро. Ако Гуардиола реши да не разчита на аржентинеца, Моуриньо веднага е готов да го вземе. Трансферна цел номер 1 за "червените дяволи" обаче си остава Антоан Гризман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Този е луд. Трябва да играе в Ливърпул. В Челси и Юнайтед ще търка пейката.