17 Май, 2017 17:24 3 698 4

Никол се разцелува с друг мъж (ВИДЕО)

  • шерцингер-
  • целувка-
  • мъж-
  • димитров-
  • раздяла

Певицата купонясва в Холивуд

Никол се разцелува с друг мъж (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Никол Шерцингер засили слуховете, според които с Григор Димитров преживяват тежък период или са прекратили отношенията си.

Американската певица е била забелязана през уикенда да купонясва в известен салса клуб в Холивуд. 38-годишната изпълнителка се намирала в изцяло мъжка компанията, в която се е откроявал нейният колега Парсън Джеймс. Именно певецът публикува в социалните мрежи видео, на което се вижда как той и Никол са опасно близки.

Кадрите бързо се разпространиха в интернет и станаха тема на големи дискусии. Мнозина смятат, че с поведението си певицата цели да си върне на Григор Димитров, който я унижи публично, демонстрирайки явно близки отношения с бившата си Мария Шарапова.

Любопитното видео може да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сън

    8 0 Отговор
    Разпоретина ;)
  • 2 Shmeker

    6 0 Отговор
    Започва да става цигания
  • 3 прост

    5 2 Отговор
    Не мога да разбера гришо защо се занимава с тази СТАРА ЧАНТА. PR не му трябва, пари не му трябват странно

    Коментиран от #4

  • 4 Деян Неделчев

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "прост":

    Защото е майсторица бе. Ти какво очакваш, на 25-26 години да се задоми с онази руска топола Шарапова и да гледа тъжно през решетките... Сега му е паднало да си пое.ава нещо качествено. И без това няма време за друго. Освен това тази има в пъти повече пари от наш Григорий и няма да го дои, че и той така е цъфнал и вързал финансово.... Да пътува из цял свят, да запазва хотели и да ги напуска след първата вечер..... След 4-5 годинки като му мине мерака към тениса, защото успехите така и няма да дойдат, та ще си намери някоя българска Николетка. Поне ще живеят в панелка в Шопето и няма да се набутва за къщи из Маями, Малдиви....