Last news in Fakti

23 Май, 2017 12:14 3 022 4

Антъни Джошуа напира да подгрява Мейудър - Макгрегър

  • антъни джошуа-
  • международна боксова федерация-
  • ibf-
  • мейудър - макгрегър-
  • перо-
  • участва

Искате ли да направите шоуто по-голямо? Пуснете ме да участвам в картата

Антъни Джошуа напира да подгрява Мейудър - Макгрегър - 1
Снимка АП/БТА

Световният шампион на IBF, WBA и IBO в супертежка категория Антъни Джошуа се срещна в Лондон с бившия световен шампион в пет категории Флойд Мейуедър.

Американецът пристигна в столицата на Великобритания за боя на своя подопечен Джервонта Дейвис срещу представителя на домакините Лиъм Уолш, в който боксьорът на Мейуедър ще защитава титлата си на IBF в категория "перо", пише Спортал.бг.

"Пусни ме в подгряващите двубои на твоята галавечер, обърна се Джошуа към Мейуедър. Според британеца боят между Флойд и Конър Макгрегър ще се помни дълго време. "Това е легендарен сблъсък, който ще остане в историята", заяви британецът.

Антъни Джошуа напира да подгрява Мейудър - Макгрегър


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така си е

    4 1 Отговор
    КОЙ БЯГА ОТ ПАРИТЕ
  • 2 сиренето е с пари

    2 1 Отговор
    КОЙ БЯГА ОТ ПАРИТЕ
  • 3 гостенче

    2 1 Отговор
    При положение, че единия не е боксьор въобще, а другия е най добрия в бокса....... как може да решат да се състезават в боксов мач. В смисъл.... това вече ми звучи малко като комиксите Батман срещу Супермен. Сливане на супергерои от различни поредици, само защото всичко вече се е изтъркало и гледат да направят нещо за да привлекат внимание. Или само защото аудиторията се е размечтала "А представяте ли си най добрия от бокса и най добрия от UFC да се сбият а... ???" такива желания съм имал когато съм бил на 5-10 годинки.
    Но както по-горе казват хората..... КОЙ БЯГА ОТ ПАРИТЕ....
    То сигурно ще е интересно да се разиграе на Уембли и, Джошуа VS Бенгалски тигър..... но.... не е това целта. Не е това професията нито на Джошуа, нито на тигъра, нито на Макгрегър....
  • 4 Vasik Atanasova

    1 2 Отговор
    ми да вземе да ступа Кубрат между другото ей така
    за джумбиша
    че да миряса нашия
    Джошуа е голям боксьор и иска да остане в историята
    на бокса
    а и явно обича да се боксира много