Last news in Fakti

29 Май, 2017 19:27 2 721 3

Домусчиев се домогвал до ЦСКА

  • цска-
  • емблема-
  • търг

Обвинения срещу хора близки до Кирил Домусчиев, че искат да купят ембелмата

Домусчиев се домогвал до ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Утре ще се проведе търга за емблемата на ЦСКА. Той ще се проведе в Кърджали, където е кантората на синдика Дора Милева

Задатък от 160 хиляди лева, което е 10 процента от минималната цена от 1,6 милиона лева, внесоха 3 фирми и едно физическо лице. Едната оферта ще е от фирма на феновете, зад която стои ръководството на първодивизионния ЦСКА-София. Другите две фирми – „Интегрис Лаб” и „Еко Депозит Солюшънс”. Според фенове на ЦСКА – София те са пряко свързани със собственика на „Лудогорец” Кирил Домусчиев, а последната оферта е от Никола Газдов, който е изпълнителен директор на аматьорския ЦСКА-1948

От ЦСКА – 1948 излязоха с призив към премиера и всички институции да се подсигури спазването на правилата по време на търга. На 30-ти март също се състоя подобен търг. Тогава обаче червени ултраси блокираха стадион „Българска армия“ и не допуснаха другите трима кандидати да участват на търга. Така и наддаването беше отменено.

От ЦСКА – София също излязоха с декларация, в която заявяват, че външни лица се опитват да се домогнат до емблемата. Очаква се утре автобуси с фенове да се стоварят в Кърджали, за да наблюдават как ще протече процедурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 7 Отговор
    Правилно! Щом не си плащат данъците няма да играят!
  • 2 ЦСКА

    4 10 Отговор
    Чуйте вий,..... подлоги с чалми......, чуй и ти ага, враг на таз страна......., ние сме ЦСКА!
  • 3 abv

    12 4 Отговор
    Нормално . Това не е ЦСКА , а някакъв сборен отбор от няколко отбора, на който БФС даде лиценз за А група. Без коментар.