Last news in Fakti

28 Юни, 2017 10:57 1 945 0

Лудогорец чупи трансферен рекорд с Паломино

  • паломино-
  • аталанта-
  • лудогорец-
  • рекорд-
  • трансфер

Аталанта плаща над 4 милиона евро за защитника

Лудогорец чупи трансферен рекорд с Паломино - 1
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

Лудогорец ще счупи рекорда за най-скъп трансфер от родния футболен елит в Италия, пише „Меридиан Мач“. Според информация на изданието „орлите“ ще приберат над 4 милиона евро от Аталанта за Хосе Луис Паломино.

Както е известно, вчера стана ясно, че аржентинецът вече се е разбрал с тима от Бергамо и ще получава по 2,5 милиона евро на сезон. На бранителя остава само успешно да издържи медицинските изследвания. Той вече е прибрал багажа си от Разград и е заминал за Италия.

Паломино обаче няма да бъде трансферен рекорд в историята на Лудогорец. Първото място в тази класация се държи от Жуниор Кайсара, който преди две години беше продаден на Шалке 04 за 5,5 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА