Last news in Fakti

1 Юли, 2017 01:00 1 370 0

В Реал убедени: Роналдо остава!

  • реал мадрид-
  • роналдо-
  • представители-
  • разговори

Представители на "кралете" са говорили с португалската звезда

В Реал убедени: Роналдо остава! - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на европейския клубен шампион Реал Мадрид е спокойно относно бъдещето на голямата звезда Кристиано Роналдо на "Сантяго Бернабеу", съобщава Marca.

Според приближеното до "кралския клуб" издание, представители на "белите" са говорили с четирикратния носител на Златната топка относно последните събития около него. След разговора от Реал са на мнение, че няма от какво да се безпокоят и са убедени, че Роналдо остава.

Неотдавна прокуратурата повдигна обвинение срещу Кристиано за укриване на данъци от 14,7 милиона евро. Португалският национал остана бесен от това и поиска да си тръгне от Реал, защото в Испания се отнасяли с него като с престъпник.

Президентът на Реал Флорентино Перес защити Роналдо, който на 31 юли ще дава показания пред Темида. Вчера пък се появиха информации, че той ще се срещне с шефовете на клуба следващата седмица, за да обсъдят бъдещето му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА