Last news in Fakti

18 Октомври, 2017 09:34 1 191 0

Петричев: Излизаме от групата, ако вземем нещо в Португалия

  • петричев-
  • група-
  • лига европа-
  • лудогорец-
  • брага

"Брага е във възход, трябва да сме максимално концентрирани", заяви изпълнителният директор на шампионите

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев застана пред медиите на летището във Варна и коментира предстоящия утре мач от Група „С“ на Лига Европа срещу Спортинг (Брага). Шефът в разградския клуб беше категоричен, че шампионите имат шансове да излязат от групата, ако утре вземат нещо от мача в Португалия.

„До момента се представяме добре в Лига Европа. Ако продължим по същия начин, можем да излезем от групата. В Португалия трябва да бъдем максимално концентрирани. Предстои ни да се изправим срещу фаворита в групата. Брага е във възход и има пълен актив от точки. Има още мачове до края и всичко може да се случи. Шансовете ни ще се увеличат, ако утре успеем да вземем нещо“, заяви Петричев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА