Last news in Fakti

20 Октомври, 2017 10:58 1 974 2

Домусчиев: Винаги има първи път и той идва с Лудогорец

  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • брага-
  • поздравления-
  • лига европа

Собственикът на "орлите" поздрави треньори и футболисти след победата над Брага

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев не скри огромното си задоволство от снощния успех на тима с 2:0 като гост на Брага, който утвърди „орлите“ на първото място в група „С“ на Лига Европа. Босът използва профила си във Фейсбук, за да поздрави играчите и старши треньора Димитър Димитров.

"Браво на Херо, всички останали треньори и футболистите! Винаги има първи път... и той идва с Лудогорец. Трябва да запазим първото място в групата. Напред, момчета!!!", написа Домусчиев.

Лудогорец е непобеден след третия кръг на груповата фаза и оглавява класирането с актив от 7 точки. Брага е на втора позиция с 6, следват Хофенхайм с 3 и Истанбул ББ само с 1 точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    3 2 Отговор
    ТОЗИ ЧОВЕК ЯВНО ГО БИВА ВЪВ ФУТБОЛА,ДА СЕ ЗАНИМАВА САМО С ТОВА И ДА НЕ СЕ БЪРКА В ЖИВОТА НА РАБОТЕЩИТЕ ХОРА
  • 2 Будалата

    3 3 Отговор
    Изглежда във всичко го бива. От него трябва да се учат на бизнес много псевдо бизнесмени. Успех на Лудогорец.