Last news in Fakti

26 Октомври, 2017 05:15 1 041 0

Алегри за псувните от Дибала: Няма проблем

  • дибала-
  • ювентус-
  • алегри-
  • псувни

Треньорът на Юве обясни защо е извадил звездата на "старата госпожа" срещу Удинезе

Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Макс Алегри, опроверга слуховете за скандал с Пауло Дибала. След успеха с 6:2 над Удинезе, медиите на Ботуша гръмнаха с новината, че звездата на "старата госпожа" е отправила обидни реплики към тактика от Ливорно след смяната си с Дъглас Коста.

"Няма никакъв проблем между нас", категоричен беше Алегри, след което обоснова решението да извади аржентинския техничар от игра. "Имахме нужда от бърз футболист по лявото крило, за да играем на контри. Нападателите са на терена за голове, но има периоди, в които не вкарват в няколко поредни мача. В такива моменти най-важното е да продължат да се раздават", добави Алегри, относно головата суша, която налегна голмайстора на Юве в последно време.

Дибала изпусна две решаващи дузпи в заключителните минути на мачовете с Аталанта (2:2) и Лацио (1:2) и няма попадение в последните 5 срещи на "бианконерите". За последно той беше точен при успеха с 4:0 над Торино, когато наниза два гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА