Last news in Fakti

25 Октомври, 2017 16:36 781 2

Лечков: Хубчев ще остане начело на България

  • лечков-
  • бфс-
  • хубчев-
  • договор-
  • национален отбор-
  • контрола

"Преговаряме с финалист на Мондиал 2018 за контрола", призна вицепрезидентът на БФС

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков съобщи, че се водят преговори за приятелски мач на България. Двубоят трябва да се състои съвсем скоро – през ноември, когато има дати за провеждане на контроли.

„Разговаряме с един от финалистите на световното първенство в Русия. Става въпрос за Саудитска Арабия. Ако уредим двубоя, той ще се състои на неутрален терен”, конкретен бе Лечков, пред Блиц.

Той коментира и преговорите за удължаване на договора на Петър Хубчев.

„Настоящият контракт на селекционера изтича на 31 октомври. Вече водим разговори и смея да твърдя, че на 99% сме постигнали споразумение. Очаквам на 1 ноември някъде да обявим официално новината”, каза още героят на България от Мондиала в Щатите през 1994 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 karakala

    2 0 Отговор
    Лечков, за Хубчев не съм сигурен дали трябва да бъде треньор на националния отбор по футбол, но за теб и Борислав Михайлов съм сигурен, че е крайно време да си отидете от БФС, защото от не малко години вече ваше ръководство футболът в България върви все по-надолу и по-надолу, за разлика от останалите балкански и европейски страни.
  • 2 Русенец

    1 0 Отговор
    Лечков и Б.Михайлов до каквото се докоснат то ... Оплешивява ! Така направиха и с БГ футбола. Време е да дойдат нормални хора в БФС, а не самовлюбени егоисти и всезнайковци !