Last news in Fakti

21 Ноември, 2017 15:33 5 712 7

Ето това се нарича автогол (ВИДЕО)

  • автогол-
  • витес-
  • грьонинген-
  • дабо

Защитник в Холандия отбеляза попадение в собствената си врата от 40 метра

През уикенда футболна Европа стана свидетел на може би най-красивия автогол за годината. Той падна по време на срещата от холандския елит между Грьонинген и Витес (4:2).

В 59-ата минута играчът на гостите Фанкати Дабо порази собствената си врата с прехвърлящ удар от 40 метра. Попадението наистина е впечатляващо и заслужава да се види.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Public Owner

    26 3 Отговор
    В никакъв случай не защитавам маймуната, но вратаря си е виновен!

    Коментиран от #3

  • 2 Ники

    22 3 Отговор
    Добрем черния че е зле е ясно ... ама вратарчето да не е играл за точен резултат .. имаше цялото време на света да предцени какво да прави и накрая се мръдна даже да не попречи на автогола .... тц тц
  • 3 Ел Дорадо

    9 6 Отговор

    До коментар #1 от "Public Owner":

    Това ако е маймуна материла у нас какво е ? Щот съм живял на запад ама такива тъпи дебели кубенца никъде не съм виждал, тука всеки втори мъж е дебело кубенце

    Коментиран от #5

  • 4 123яве

    7 0 Отговор
    Няма право да я хваща с ръце колеги.

    Коментиран от #7

  • 5 Public Owner

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ел Дорадо":

    Веднага ти отговарям. Това, че наще "кубета" дето им казваш(разбирам те и съм съгласен) не са стока, не значи че маймуната не е маймуна. Изгледай няколко полезни филма що за 'хора' са негрите, обогати си расовата култура поне мъничко и ще разбереш. Ще ти помогна и с материалите: 2 филма: Канибалите на Либерия, както и "сбогом Африка" . Тия филми няма да ти ги пуснат по телевизията ;) Относно четива можеш да прочетеш доклади като "расовата култура - основен принцип на народите" , можеш да прочетеш "извора на белоногата" за да засилиш малко самочувствието(националното самосъзнание) и да разучиш процеди като премахването на апартейда и спирането на колонизирането над негри и тем подобни дали доведе до това те да се развиват в няква добра посока - освен в канибализъм, убиване и унищожение(както и паразитиране в бяла Европа разбира се)
  • 6 Vasik Atanasova

    1 2 Отговор
    вратаря нарочно е остави
    взел е пари за това
  • 7 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "123яве":

    Няма право, ама по-добре двоен удар отколкото гол...