8 Януари, 2018 14:57 2 303 9

Зауерланд: Кобрата е сред най-добрите!

  • зауерланд-
  • пулев-
  • бокс-
  • световна титла-
  • джошуа-
  • чар

"Мач срещу Чар определено е възможен", призна Нисе Зауерланд

Промоутърът на Кубрат Пулев – Нисе Зауерланд, призна, че клиентът му е сред най-добрите боксьори в тежката категория в момента и допълни, че Кобрата все още се интересува от мач срещу Антъни Джошуа. Британецът държи три шампионски пояса (във версии IBF, IBO и супершампион на WBA), а през октомври трябваше да се бие с Пулев, но българинът получи контузия и се отказа от мача.

"Кубрат е сред тримата или четирима най-добри боксьори в тежка категория в момента. , така че битката с Антъни Джошуа не е забравена. Разбира се, Пулев все още иска среща с британеца, но не знам дали Джошуа я иска. Това е голяма битка за Пулев", заяви Зауерланд.

Друг възможен вариант за родната звезда на боксовата сцена може да бъде шампион на WBA Мануел Чар, който в края на миналата година спечели титлата след единодушно съдийско решение за победа над Александър Устинов.

"В момента планираме следващия си ход. С победата на Чар, сега пред нас има няколко опции. Подобна битка за Пулев определено е възможна. Кубрат е много разочарован, че трябваше да се оттегли от битката с Джошуа, когато беше толкова близо", допълни Зауерланд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бой до дупка

    4 6 Отговор
    Най-добрите са Антъни, Уилдър и Фюри. Другите са без значение и са само за да попълват статистиката на наистина добрите.
  • 2 Какъв и тоз

    3 10 Отговор
    Аз смятам че мачът с Кличко е бил уговорен, тоест Кубрат е трябвало да загуби, инак не мога да си представя толкова слаба игра, да седиш без да се движиш, ама от друга страна в другите мачове също седи като статуя и само протяга ръката напред назад като идиот
  • 3 Ако можеш да ги разбереш

    2 1 Отговор
    А кво стана с Джошуа...........нали Пулю беше пръв претендент ?
  • 4 Гост

    3 2 Отговор
    Ако пак се стигне до мач с Джошуа нашия пак ще си измисли контузия. Защо му е да му спукат главата от бой
  • 5 Гостъ

    4 3 Отговор
    Кобрата е по-голямо менте даже от Андрея(травестита с която живее)! Пародия на боксьор! И защо на снимката е с червени потури?
  • 6 Kcanisanaiba

    2 2 Отговор
    коВрата е най-добрият боксьор сред мутрите и най-добрата мутра сред боксьорите.
  • 7 MT Гонтан

    0 1 Отговор
    ..... Нисе Зауерланд, призна, че клиентът му е сред най-добрите боксьори в тежката категория. Ами Пулев е клиент , ясно е че в бокса също има тактики с кого и кога да се биеш , но в последно време Кобрата май забравя че бокса е мъжки и агресивен спорт , не е шахмат да прави стратегии.Нали в това е смисъла да се подготвяш и да се изправиш срещу някой насирайки го с шамари , това е бокса а не тактики , как да изкарам 12 рунда и да бия по точки , това последното е в аматьорския бокс , който Кобрата се опитва да пренесе в профи бокса.Да може и това да е стратегията му , да може и да се печели по този начин , но е адски скучно и поради такава причина всички го смятат за слабак и аутсайдер .
  • 8 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    пулев е залязал вече
    посредствен и страхлив
    за нищо не стават
    сега интересния боксов мач ще е между Джошуа и Паркър
    ако не се лъжа на 31 март
    24 победи на Паркър срещу 20 На Джошуа
  • 9 Гост

    1 0 Отговор
    Писна ми да чета глупости.Искал мач с Джошуа.Нали имаше шанс , ама първо времето за подготовка му беше малко, после ужким се контузи. Смешно е да говориш че Джошуа нямало как да избяга от боя а в същото време да не си подготвен за него. Да ходи да си се бие по кречмите.Смешник