Last news in Fakti

28 Януари, 2018 11:05 1 205 0

ЦСКА не победи Динамо и от 3-ти опит, въпреки силната игра на "армейците"

  • цска-
  • динамо киев-
  • контрола-
  • футбол-
  • армейците-
  • украинци-
  • попадения

Проверката завърши без реализирани попадения

ЦСКА не победи Динамо и от 3-ти опит, въпреки силната игра на "армейците" - 1
Снимки: ЦСКА

ЦСКА и Динамо (Киев) не излъчиха победител в контролната среща помежду си, играна на един от терените в "Марбея футбол център", съобщи Топ Спорт.

Проверката завърши без реализирани попадения.

През първото полувреме повече за тозва можеха да съжаляват украинците, но след паузата "червените" взеха нещата в свои ръце и само липсата на късмет им попречи да отбележат гол.

Първото полувреме от контролата съвсем не беше сред най-интересните за наблюдаване. За сметка на това личеше, че двамата наставници се възползват максимално от възможността да експериментират със съставите и подхода си към мача.

ЦСКА не победи Динамо и от 3-ти опит, въпреки силната игра на "армейците"

Началото бе по-скоро в полза на състезателите на Динамо. Те опитваха атаки през централната част от терена, като ги редуваха с центрирания отдясно по нападението си.

Два изстрела на Гонзалес обаче представляваха всичко по-интересно за киевчани в срещата.

Попадение на Гонсалес бе отменено заради засада. Повторенията показаха, че решението на арбитрите е било коректно.

След 24 минути игра дойде и едно от най-чистите положения за "червените". Каранга напредна и пусна топката към Тиаго, който стреля, но изстрелът му бе спасен.

Възможност за реализиране на попадение се откри и пред самия Каранга, както и пред Енрике Рафаел, но също така до откриващ гол не се стигна.

ЦСКА не победи Динамо и от 3-ти опит, въпреки силната игра на "армейците"

Двамата треньори направиха множество корекции в съставите си през второто полувреме и изпробваха различни игрови схеми.

До отбелязване на голове така и не се стигна.

По-сериозните пропуски бяха на сметката на ЦСКА. Първо Енрике не успя да се разпише от удобна позиция, а малко по-късно, изведен очи в очи със съперниковия страж, Тиаго дори не намери очертанията на вратата.

На терена за "армейците" се появиха всички нови попълнения в отбора.

"Червените" обяснимо бяха в приповдигнато настроение, след като в предишната си проверка разгромиха с 8:0 китайския Дзянсу.

ЦСКА не победи Динамо и от 3-ти опит, въпреки силната игра на "армейците"

Контролата тогава бе изгледана от спортния директор на Динамо (Киев) Алексей Михайличенко, който е останал впечатлен от представянето на Кирил Десподов. От украинския гранд заявиха, че планират да наблюдават изявите на футболиста не само в останалите спаринги на ЦСКА, но и в хода на първенството на България.

Десподов се намира в страхотна форма, като се разписа във всеки от последните 5 мача на "армейците" през 2017-а, а започна силно и новата година.

Това бе трета среща между двата гранда през последната година и половина. През лятото на 2016-а Динамо победи с 3:0, а точно преди година, пак в Испания, проверката завърши 2:2.

За киевчани Жуниор Мораес пропусна мача днес. Бразилецът дори не е с отбора, тъй като е получил по-дълга почивка и още е в родината си.

ЦСКА не победи Динамо и от 3-ти опит, въпреки силната игра на "армейците"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА