Last news in Fakti

16 Февруари, 2018 13:03 1 565 1

Гатузо: Още нищо не е приключило!

  • гатузо-
  • милан-
  • реванш-
  • лига европа-
  • лудогорец

"Лудогорец е солиден отбор, не трябва да подценяваме реванша", заяви наставникът на Милан

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо очаквано бе доволен от убедителната победа с 3:0 при визита на българския шампион Лудогорец в Разград, но подчерта, че не всичко е решено в този 1/16-финален сблъсък от Лига Европа.

"Срещата не беше лесна за нас. Нека резултатът не заблуждава тези, които не са гледали мача. Лудогорец е солиден съперник и го показа напълно”, заяви Гатузо на пресконференцията след мача.

„В началото на мача срещнахме много трудности. Имахме проблем с изнасянето на топката, но абсолютната ни концентрация ни помогна да обърнем развоя и да спечелим сблъсъка. Мачовете в Европа винаги са различни от тези в шампионата. Имаше грешки от наша страна. Но корекциите бяха внесени и резултатът бе явен. Тези неточности няма да се повторят срещу Сампдория”, допълни наставникът на „росонерите”.

„Не трябва да мислим, че въпреки резултата всичко е решено. Днес успяхме да победим. Не е сигурно, че ще можем да го повторим в реванша", завърши бившият италиански национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бахти мача

    2 0 Отговор
    Респект!