10 Април, 2018 11:23 2 327 1

Шок! Стреляха по Флойд Мейуедър

  • мейуедър-
  • стрелба-
  • покушение-
  • бодигард

Бодигардът на легендарния боксьор е ранен, настанен в болница

Бившият американски боксьор Флойд Мейуедър стана обект на въоръжено нападение, при което има пострадали. Стрелбата срещу 41-годишния американец е станала в момент, когато той се е връщал към дома си след посещение на нощен клуб в Атланта.

Мейуедър, считан за най-богатия боксьор, е пътувал в конвой от три микробуса, когато срещу тях е открит огън. Бившият професионален боец не е пострадал, но е ранен един от неговите бодигардове. Грег ла Роса е настанен в болница с огнестрелна рана на крака, но е в стабилно състояние, пише "Блиц".

При атаката колоната от три превозни средства е била доближена странично от друга кола, от която е започнала стрелбата. Предполага се, че именно Мейуедър е бил целта на нападението. След като успява да се измъкне от нападателите, микробусът с Мейуедър се отправил към болница „Грейд“, където телохранителят е получил медицинска помощ.

Полицията още няма яснота кои са нападателите и каква е причината за въоръжената атака. Смята се обаче, че тя не е случайна, тъй като присъствието на Флойд Мейуедър в нощния клуб не е било тайна. Самият той обяви, че ще бъде в заведението чрез социалните мрежи, а по същия начин постъпиха и от клуба. По време на самото парти се появиха и снимки от купона с участието на бившия боксьор.

Флойд Мейуедър беше активен професионален боксьор между 1996 и 2007 г., а след това между 2009 и 2015 г. През миналата година той се завърна на ринга за специален мач срещу звездата от ММА Конър Макгрегър. Боксьорът спечели с технически нокаут над своя съперник в 10-ия рунд и само от тази битка спечели 350 милиона долара. През 2012, 2013, 2014 и 2015 година беше обявен от сп. „Форбс“ за най-добре платения спортист.

Мейуедър няма загуба на професионалния ринг. В 50 мача има 50 победи, като 27 от тях са с нокаут. Последното поражение в кариерата му е на олимпийските игри в Атланта през 1996 година, когато на полуфиналите отстъпва на българина Серафим Тодоров.

В последните седмици упорито се говори, че Флойд може отново да се върне на ринг, но този път по правилата на ММА. Вече се водят преговори за излизането му на осмоъгълния ринг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    4 0 Отговор
    МНОГО АЛЧЕН НЕГЪР
    ВЕЧЕ Е МИЛИАРДЕР А ИСКА ОЩЕ ОЩЕ
    НАКРАЯ ЩЕ ГРИЗНЕ ДРЪВЦЕТО