Last news in Fakti

16 Април, 2018 11:29 1 895 1

Божидар Краев отново е герой за своя тим

  • краев-
  • мидтиланд-
  • гол-
  • нордселанд

Българският халф вкара гол в много важен мач

Българският национал Божидар Краев се превръща в решаваща фигура за Мидтиланд в най-важната част от сезона. Бившият футболист на Левски отбеляза много важен гол при победата като гост на Нордселанд с 2:1 и по този начин остави тима си на върха в класирането на датската Суперлига, с равни точки с Брьондби.

След като преди няколко дни се разписа на два пъти и прати Мидтиланд на полуфинал за Купата на Дания, Краев беше титуляр и напълно оправда доверието на старши треньора Йес Торуп, пише "Sportal".

Отборът на българина поведе в 39-ата минута след точен удар на Якоб Поулсен, а в самото начало на втората част родният халф вкара нов гол във вратата на Нордселанд, възползвайки се от подаване на Ерик Святченко. Не след дълго Виктор Нелсон намали за домакините, но в 70-ата минута беше изгонен за два жълти картона и остави своите с човек по-малко.

До края на сезона в Дания остават още 7 кръга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    4 0 Отговор
    САМО ЛЕВСКИ