Last news in Fakti

19 Април, 2018 18:49 1 453 6

Левски с официална позиция за инцидента

  • левски-
  • позиция-
  • полицайка-
  • бомбичка-
  • цска

"Сините" настояват да се намери извършителят

Ръководството на Левски излезе с официална позиция за ранената полицайка на дербито с ЦСКА (2:2). Припомняме, че след хвърлена бомбичка униформената служителка пострада, беше й извършена операция на окото.

Ето какво пише в официалния сайт на Левски:

"ПФК Левски осъжда остро случилото се по време на вчерашното гостуване на нашия отбор на "цска-софия" в мач от XXX кръг от Първа Професионална Лига, проведена на Националния стадион, и изразява своята категорична позиция срещу всяка проява на насилие.

Клубът настоява да бъдат изяснени всички факти и обстоятелства, свързани с този случай, както и да се установи извършителят на това деяние.

ПФК Левски пожелава на пострадалия полицай бързо и пълно възстановяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vulpes

    22 1 Отговор
    На всички гаменчета(ултраси),дето ходят и се бия и търсят провокацията само.....ЗАТВОР! Аз не гледам и не ходя на мачове от бг първенството,точно заради ей такива дебили. Харесвам английското първенство,защото хората си сядат по местата ръкопляскат и се наслаждават на футболната игра. И там пеят песни,и там освиркват,но няма летящи камъни,бомбички или счупени седалки. ЗАТВОР за всички нарушители!!!
  • 2 Чичу Ади

    7 0 Отговор
    Толкова е лесно решението, че се чудя кой си пълни гушата та продължава този цирк. Празни трибуни на мачовете на Лесни, Цура, Ботеф и Доко. Заралии като че ли са по-нормални, а шепа цигойнери в Рязанград не представляват интерес. Ако не се дава поле за изява на лумпените, постепенно ще изчезнат. И без това тези отбори не правят нищо смислено за народа. Като цяло ПФЛ трябва да се закрие, да останат селските групи с ритнитопковци за каса бира и тарелка сатленки...
  • 3 ГМО продукт

    6 0 Отговор
    Това е ужасно...Наркомани сдухани набиите си го в главите Вие само срамите Левски. Вие не сте Левскари...вие сте излет.Заради вас хората не ходят на мач,и деца не водят...боклуци....докога ще плаща клуба заради вас....мишки
  • 4 Дикембе Мутомбо

    0 0 Отговор
    Двата евъргрийна на клубовете у нас - или остро осъждат хулиганството, а после пак плащат (да, плащат, който не знае!!!) на същите лумпени, или другото ми любимо - че от днес започват да налагат момчетата от школата си.

    Колкото и двете ги виждаме да се случват, толкова и те - нас по стадионите...
  • 5 Лудогорец але

    3 0 Отговор
    Гледах повторение на мача на най интересните моменти по канал3.Това със ударената полицайка не добре !!Но и друго лошо впечатление как един фен на ГМО то върви по тунела на стадиона а полицията седи и го гледа ,това е безобразие.Такова нещо несъмнено виждал никъде на никой стадион по света.
  • 6 Nameless

    6 0 Отговор
    Да Се вземе пример от Англия, преди доста вече годинки бяха най-отвратителните футболни агитки, сега все едно са на опера. Иска се един строг закон и малко камери по стадионите. Сниман ли си да правиш каквато и да е простотия, доживотна забрана да посещаваш стадионите и край.