Last news in Fakti

20 Април, 2018 10:27 1 337 1

Изнудвали Оскар Де Ла Оя със секс запис

  • де ла оя-
  • изнудване-
  • секс запис

Две жени искали от легендата на бокса 2 милиона долара

Легендата в бокса Оскар Де Ла Оя е изнудван от две жени, които искат 2 милиона долара, за да не публикуват шокиращ секс запис с него, съобщава „Дейли Мейл”. ФБР разследва случая с боксьора, който се запознал с двете жени, изявили се като модели в социалната мрежа „Инстаграм”. Те се свързали с Де Ла Оя чрез сайт за запознанства през февруари.

45-годишният бивш боксьор поканил двете изкусителки в имението си в Пасадина, щата Калифорния. Тримата се забавлявали, а младите дами заснели Де Ла Оя гол и в унизителни пози. Предполага се, че в този момент той е бил пиян и не е знаел, че го снимат, пише "Блиц".

Няколко седмици след горещото парти жените се свързали с легендарния боксьор и му поискали 2 милиона долара. Той отказал да плати и дори не преговарял.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.