6 Юли, 2024 12:57 1 535 4

Арести заради изнудване на семейство Шумахер

  • михаел шумахер-
  • арести-
  • заподозрян-
  • изнудване-
  • формула 1-
  • семейството

Те твърдели, че разполагат с поверителни файлове, съдържащи снимки на легендата от Формула 1 след почти фаталната му ски катастрофа през 2013 г.

Арести заради изнудване на семейство Шумахер - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Полицията в Германия е арестувала заподозрения на заговора за изнудване на семейството на легендарния Михаел Шумахер. 52-годишният човек е задържан в четвъртък в град Вулфрат близо до Вупертал, съобщи главният прокурор Волф-Тилман Баумерт, пише gong.bg.

Той е работил като охранител на семейството.

Акцията по задържането му идва след ареста на 19 юни на други двама заподозрени - 53-годишен мъж, назован само като Йълмаз Т., и 30-годишния му син.

Предполага се, че двамата са твърдели, че разполагат с поверителни файлове, съдържащи снимки на легендата от Формула 1 след почти фаталната му ски катастрофа през 2013 г.

Твърди се, че те уведомили семейството на Шумахер, че "не биха искали снимките да бъдат публикувани" и са "поискали милиони", за да ги спрат да го направят.

Двамата мъже са прехвърлили "отделни файлове" на семейството, за да покажат, че имат достъп до документи за звездата от Формула 1, твърдят разследващите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Германия

    6 4 Отговор
    проблемите са турчалята, косоварите, рускоговорящите и особено украинките. Беше хубава държава, но сами (меркелица путинова) си го направиха
  • 2 СТАМАТ МАГАPЕТО

    4 0 Отговор
    дано скоро така арестуват и оня клатикурник от град козлодуй
  • 3 незнайко

    4 8 Отговор
    Този още " жив " ли е ??? Не разбирам какъв е смисъла да държиш същество ЖИВО само и само защото е БОГАТО ??? Ако беше починал още след инцидента всичко досега щеше да е забравено и спомена щеше да е за неговите успехи !!! КОЙ ВЕЧЕ ГОВОРИ ЗА ШУМАХЕР ???

    Коментиран от #4

  • 4 Уточнение

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    За какви успехи? Екълстоун и ФИА постоянно го бутаха напред.