Last news in Fakti

11 Май, 2018 15:04 2 132 2

Левски гони грешника от финала със Славия

  • гомес-
  • левски-
  • дузпа-
  • славия-
  • договор

Пропусналият дузпа на финала - Жорди Гомес, няма да облича повече "синия" екип

Левски ще предложи на испанския полузащитник Жорди Гомес да прекратят взаимоотношенията си след края на сезона. Гомес е един от най-скъпоплатените играчи на "Герена" с нетно възнаграждение от 15 хиляди евро на месец, но с представянето си през сезона не убеди, че има бъдеще в отбора. Той имаше моментни проблясъци, вкара 5 гола в 37 срещи, но като цяло разочарова и не оправда очакванията, а пропуснатата дузпа в редовното време във финала за купата на България срещу Славия се оказа решаваща и коства трофея на "сините".

Испанецът, който на 24 май ще навърши 33 години, има договор с Левски за още един сезон, но самият той призна преди дни, че това не значи нищо и ще има разговори с клубната управа след края на кампанията.

Има сериозна вероятност Гомес дори да е изиграл и последния си мач за "сините", тъй като той е наказан за следващите два от оставащите три мача в първенството срещу Лудогорец в Разград и срещу ЦСКА-София, след които ще има яснота дали Левски ще запази шансове за класиране в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГМО продукт

    4 1 Отговор
    От първия момент се видя, че не става...прост испанец манекен
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.