Last news in Fakti

11 Февруари, 2012 11:18 855 0

Фъргюсън подхвана психо-война с Ливърпул

  • евра-
  • суарес-
  • фъргюсън-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул-
  • расизъм-
  • фенове
Фъргюсън подхвана психо-война с Ливърпул - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън предприе словесна атака спрямо Ливърпул в навечерието на сблъсъка между двата отбора на "Анфийлд". Мачът е днес от 14:45 българско време.  Шотландецът отново засегна темата около наказанието на Луис Суарес, който пропусна 8 мача на мърсисайдци заради това, че обиди на расистка основа Патрис Евра в двубоя между двата тима през октовмри.

"От Ливърпул изговориха много неща, нали? Защо не обжалваха? Ние мълчахме и запазихме достойнството си. Така трябва да се постъпва в подобни ситуации и ние ще продължим да го правим, като се концентрираме единствено върху самия  мач"", заяви Фъргюсън на пресконференция снощи.

Днес Суарес и Евра отново ще се изправят един срещу друг. Французинът вече се сблъска с неприязънта на феновете на "червените" в двубоя за Купата на Англия, загубен от "червените дяволи" с 1:2. Според Фърги опитният защитник по никакъв начин няма да се повлияе от освиркванията на публиката на Ливърпул.

 "Не вярвам на Патрис да му е харесало цял мач да го освиркват и обиждат, но това не е нещо необичайно във футбола. Гари Невил получаваше същото отношение в продължение на 15 години всеки път, когато гостувахме на "Анфийлд", така е и с Уейн Рууни. Очаквахме негативната реакция срещу Евра, но той се справи и показа, че действията на феновете не му пречат", коментира мениджърът на Юнайтед.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА