Last news in Fakti

19 Юни, 2018 13:56 1 538 4

Стоичков: Германия е изтощен отбор

  • стоичков-
  • германия-
  • световно първенство-
  • критика-
  • умора-
  • мексико

Камата отново критикува Бундестима

Стоичков: Германия е изтощен отбор - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на българския футбол Христо Стоичков, който в момента е в Москва заради Мондиал 2018, за пореден път се изказа остро срещу отбора на Германия. Този път причина за критиките му стана представянето на Бундестима при загубата от Мексико.

“Германия е изтощен отбор. Вече няма идеи. Йоахим Льов направи всичко възможно да направи Германия световен шампион и носител на Купата на конфедерациите. Футболистите му играят под голямо напрежение. Жером Боатенг и Матс Хюмелс преди бяха най-добрите защитници в света. Сами Кедира вече не е свеж. Тони Кроос цяла година мисли как да спечели Шампионската лига с Реал Мадрид. Томас Мюлер не го видях нито веднъж срещу Мексико”, заяви Камата пред БНТ.

Голмайсторът от САЩ’94 не спести похвалите си към тима на Мексико. “Това е важното - да играеш хубаво и да знаеш кога да атакуваш”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕйгоНа

    4 3 Отговор
    Ицата
  • 2 Гръъ

    5 3 Отговор
    Кой се ти бе....разбирач ха..ха..хааааа..заспивай
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    "Гръъ " и "Шаран" - всеки може да ни попита: --Кой си ти ,БЕ ?
    На другия край на света да си, като кажеш България, следва : - О, да, Христо Стоичков !!
    Преди 24 години му се кланяхме до земи! И сега в Каталуния го носят на ръце.
    По нашенски може всичко да бълваме срещу него, но той за това е Христо Стоичков. Най-добрия, неподражаемия! Направете си труда и вижте -- по "коефициент на полезно действие" по терените на света Стоичков е много близък до този на Марадона!. Но колко човека говорят испански и близки до него язици и колко - български.
    То и сега всички му свалят шапка - какво остана ако беше се родил в англоговоряща страна ??!!
    Със сигурност разбира от футбол по-вече от нас !!!