Last news in Fakti

20 Юни, 2018 16:59 1 478 4

Ранен гол стигна на Португалия срещу Мароко

  • португалия-
  • роналдо-
  • световно първенство-
  • мароко

Голмайстор отново бе Кристиано Роналдо

Ранен гол стигна на Португалия срещу Мароко - 1
Снимка: БТА/АР

Португалия победи Мароко с 1:0 във втора среща от група "Б" на Мондиала в Русия. Двубоят започна отлично за Португалия и още в петата минута Кристиано Роналдо откри резултата с четвъртия си гол от началото на Световното. Звездата на "мореплавателите" се разписа с глава, като вече има попадения от дузпа, от дистанция и от пряк свободен удар на турнира.

Малко по-късно Роналдо можеше да удвои, но ударът му премина покрай гредата. Мароко отвърна с удар с глава на Бенатия, а до края на полувремето опасностите се изчерпиха с удар на Гедеш, който вратарят на Мароко отрази с една ръка, пише "Блиц".

През първите минути на второто полувреме Мароко пропусна две положения, дело на Беланда и Бенатия, след което натискът им се увеличи, но реалните опасности пред Патрисио намаляха. Мароканците притежаваха повече топката и опитваха да вкарат гол, а Португалия дебнеше на контраатака, като звездата Кристиано Роналдо имаше претенции за дузпа в края на мача.

Португалия поведе в класирането с 4 точки, преди двубоя на Испания с Иран тази вечер (21:00 часа), а Мароко вече отпадна с две загуби в два мача и 0 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кои Роналдо

    5 6 Отговор
    Кристиано е икона пичове, Кристиано е пример и легенда...кои каквото и да говори, C7 е един! Аиде много поздрави, ще се видим на финала ;) :) (; (; :)) (: ((; :):) (::( :)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ставри

    1 0 Отговор
    Мароканците играха по-добър футбол.
  • 4 Амсалак

    1 1 Отговор
    Как така не е вкарал от дузпа ..... Нещастен симулант.Мачът срещу испания си беше 3 на 1 за испания.Нямаше никакви дузпи срещу нежния