24 Юни, 2018 23:12 2 068 1

Колумбия изрита Полша от Мондиала

  • колумбия-
  • полша-
  • световно първенство-
  • мина-
  • куадрадо-
  • фалкао

Южноамериканците разбиха "Дружина Полска"

Колумбия изрита Полша от Мондиала - 1
Снимка: БТА/АР

Колумбия победи Полша с 3:0 във втората си среща от група Н на Мондиала в Русия и изхвърли съперника си от Световното. Цял мач за поляците изигра дефанзивният полузащитник на Лудогорец Яцек Гуралски, който обаче няма да запомни с хубаво двубоя в Казан.

Срещата започна нервно и за двата отбора, като здравите сблъсъци накъсаха играта в първите 18 минути. След това двата тима опитаха по няколко атаки, но без сериозен удар към някоя от двете врати, за да се стигне до 40-ата минута, когато защитникът на Колумбия Йери Мина вкара с глава за 1:0.

Колумбия започна по-активно втората част, макар след час игра Левандовски да пропусна добра възможност да изравни резултата. Вместо това Радамел Фалкао сякаш реши всичко в 70-ата минута след като успя да отбележи за 2:0. Точка на спора сложи Хуан Куадрадо пет минути по-късно, след като бе изведен от собствената си половина, надбяга отбраната на Полша и вкара за 3:0.

По-рано днес Сенегал и Япония направиха 2:2 и водят в класирането с по 4 точки, а Колумбия е с 3. В последния кръг Сенегал играе с Колумбия, а Япония срещу Полша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    2 1 Отговор
    Американските подлоги Полша да духат супата, Браво на Колумбия и Япония