27 Юни, 2018 01:00 1 510 0

Йеро: Русия може да ни създаде главоболия

  • йеро-
  • русия-
  • домакин-
  • осминафинал-
  • испания-
  • световно първенство

"Домакините са много опасен съперник", заяви наставникът на Испания

Йеро: Русия може да ни създаде главоболия - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Испания Фернандо Йеро смята, че домакинът Русия може да създаде много проблеми на неговия отбор.

"Заехме първото място в групата и ще играем срещу втория отбор от група "А". Разбира се, че домакините ще имат подкрепата на публиката на стадиона. Но всичко се решава на терена. Атмосферата на трибуните не ни влияе", добави селекционерът на Испания.

"Гледах всички мачове на Русия. Ние трябва да се съсредоточим върху своята игра, да анализираме грешките си. И малко да починем. След което ще разузнаем подробно домакините. Не обичам да споменавам никакви конкретни имена. В Москва атмосферата ще бъде потресаваща. А Русия може да ни създаде много проблеми. Важно е да се разбере, че занапред това не е групов мач, а 90 минути, в които всичко ще бъде решено. Първи сме в групата, задачата минимум е изпълнена. Но групата ни беше много тежка. Трябва да си поемем дъх и да продължим", коментира още Фернандо Йеро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА