Last news in Fakti

25 Юли, 2018 11:03 1 592 0

От Видеотон: Знаем всичко за Лудогорец

  • видеотон-
  • николич-
  • разузнаване-
  • шампионска лига-
  • лудогорец

Треньорът на МОЛ Види убеден, че е разузнал перфектно българския шампион

Старши треньорът на МОЛ Види Марко Николич заяви, че той и неговият тим познават Лудогорец много добре, тъй като са разучили предишните мачове на българския отбор.

"Знам всичко за Лудогорец. Гледали сме всичките им мачове през сезона и сме запознати с тяхната игра. Победата с 4:0 срещу Варда от унгарското първенство беше добра, но истината е, че нивото сега е друго. Лудогорец е много силен отбор, който ни превъзхожда с опит в Европа. Трябва да играем на съвсем различно ниво и да имаме напълно друга подготовка, за да успеем да ги победим.

Миналата година не бяхме фаворити срещу Бордо, но ги отстранихме. Това обаче не означава нищо, тъй като този мач с Лудогорец е съвсем различен. Друго време е и няма смисъл за сравнения", коментира Николич на пресконференцията си преди днешния двубой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА