4 Август, 2018 13:44 1 082 0

Левски поиска над 1 млн. евро за Холмар Ейолфсон

  • левски-
  • исландия-
  • футбол-
  • холмар ейолфсон

Сините няма да дадат исландеца за по-малко от милион евро

Ръководството на Левски няма да даде исландеца Холмар Ейолфсон за по-малко от 1 млн.евро, пише "Тема Спорт". Клубът иска минимум милион за титулярния защитник, който направи силен сезон през миналата кампания.

Представянето на Холмар в отбрана му осигури участие на Мондиал 2018 в Русия с националния отбор на Исландия, което също донесе дивиденти на Левски от ФИФА.

Френският Нант е кандидат купувач на футболиста. Емисари на елитния тим дори бяха в ложите на "Георги Аспарухов" за мача Левски - Черно море (2:2), за да наблюдават играта на Холмар, който пристигна на "Герена" със статут на преотстъпен от израелския Макаби (Хайфа).

Тогава Левски се сдоби с исландеца за 500 хиляди евро. Желанието на новия треньор Славиша Стоянович е никой от сегашния състав да не бъде продаван.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА