Last news in Fakti

24 Август, 2018 12:30 1 171 1

Аутуори: Не съм напълно щастлив

  • аутуори-
  • лудогорец-
  • торпедо-
  • лига европа-
  • щастие

"Ще съм напълно доволен, когато се класираме в Лига Европа", заяви специалистът

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори очаквано бе доволен след победата с 1:0 при визитата на грузинския Торпедо (Кутаиси) в първа среща от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Бразилският специалист отбеляза, че е направена „важна първа крачка“ и „не е напълно щастлив“.

"Поздравления за играчите, защото заслужават. Работиха много, мачът беше труден. Опонентът играеше бързо с вертикални пасове. В началото не успяхме да реализираме това, което бяхме предвидили като стратегия. В средата на първото полувреме обаче успяхме и искам да благодаря на играчите. Голът винаги е важен, независимо кога идва. През второто полувреме създадохме ситуации и искам да поздравя техния вратар. Можеше да спечелим мача с по-голямо спокойствие. Искам да поздравя нашите фенове. Знам, че пътуването е трудно, но тази победа е за тях. Надявам се с тяхната подкрепа да създадем доста трудности на противника в реванша“, коментира Аутуори след мача.

„Не мога да съм напълно щастлив. Ще съм щастлив, когато се класираме. Поздравления за целия отбор и тези, които влязоха като резерви. В неделя ще влязат играчи, които днес не играха. За мен цялата група футболисти е много важна. Направихме много важна първа крачка. Сега цялата ни концентрация е върху мача от шампионата, който ни предстои. Целта ни е да победим в неделя. Моят фокус е върху групата футболисти, с която разполагам“, завърши специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шоо

    0 0 Отговор
    Стига с тия вертикални пасове,бе. Има пасове по дължина и ширина на терена. Луната ли целите с вертикални пасове?