27 Август, 2018 01:00 1 222 0

Рууни: Погба може да поведе Юнайтед!

  • погба-
  • рууни-
  • титла-
  • висша лига-
  • манчестър юнайтед

"Време е да покаже на какво е способен", заяви Рууни

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни продължава да следи отблизо случващото се на "Олд Трафорд". Според него Пол Погба е футболист с много качества, който може да поведе отбора към титлата, но за целта трябва да се стегне и да покаже на какво е способен.

"Той е страхотен играч, но е време да покаже на какво е способен. Ако Юнайтед спечели титлата, той ще бъде един от футболистите, които ще са с основна роля за това. Много хора казват, че Жозе Моуриньо трябва да извлече най-доброто от него, но аз съм на друго мнение. Пол трябва сам да се стегне и да покаже, че е на нужното ниво за Манчестър Юнайтед", смята Рууни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА