25 Септември, 2018 15:19 2 073 1

Изпъден от Левски не спира да бележи в Румъния (ВИДЕО)

  • левски-
  • футбол-
  • румъния-
  • бележи-
  • гол-
  • мач

Немалко фенове на Левски съжаляват, че бившият треньор на "сините" Делио Роси така и не даде шанс на Нелуц Рошу да се наложи в състава, а румънецът продължава да доказва, че е добър футболист, но вече с екипа на Астра (Гюргево). Снощи халфът вкара два гола във вратата на Газ Метан при победата с 3:0. От началото на сезона той има вече 4 попадения, с които заема 5-о място в листата на стрелците.

За Астра титуляр беше националът Пламен Илиев, който нямаше почти никаква работа. През второто полувреме в игра за Газ Метан се появи Антони Иванов на мястото на любимеца на феновете на Берое Давид Каядо. Героят на мача Рошу също постоя на пейката, но влезе в 55-ата минута на мястото на открилия резултата Дилан Бахамбула.

Секунди по-късно гостите останаха с човек по-малко заради червен картон и това реши изхода на двубоя. В 63-ата минута Денис Алибек подаде на Рошу и той спокойно покачи на 2:0, а в 75-ата халфът се разписа на празна врата и победата стана безспорна.

С успеха Астра се изкачи на 2-о място във временното класиране, само на точка зад Стяуа. Газ Метан зае 6-ата позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.