Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 05:15 2 622 1

Меси: Вкарват ни от всяко едно положение

  • меси-
  • защита-
  • подобрение-
  • барселона-
  • атлетик билбао

Аржентинецът бе бесен след като каталунците отново не победиха

Капитанът на Барселона Лионел Меси застана пред микрофона секунди след равенството с Атлетик Билбао. Аржентинският майстор съжали за головите пропуски и призова за подобряване играта в отбрана.

“Изиграхме мач, който трябваше да спечелим. През първото полувреме създадохме чисти голови ситуации, а се оттеглихме на почивка с пасив от 0:1, а това усложни нещата. След това имахме още положения и можехме да спечелим, жалко, че не успяхме. Трябва да подобряваме много неща, но всичко трябва да се прави търпеливо”, заяви Лео за BeIn LaLiga.

“Дали сме нервни? Не, ние сме в самото началото на сезона. Ядосахме се на последните два мача, в които не очаквахме да се препънем. Осъзнаваме, че трябва да сме по-силни в защитен план. През миналия сезон трудно ни вкарваха, а сега ни бележат при най-малкото положение. Нужно е да се подобрим най-вече в отбрана”, наблегна той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмивката

    3 1 Отговор
    Че ела виж в България ,обстановката е същата