Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 11:29 2 244 2

Роналдо отказал на три отбора заради Юве

  • ювентус-
  • кристиано роналдо-
  • милан-
  • псж-
  • реал-
  • оферти-
  • отказ

Португалецът отказал на друг италиански отбор

Роналдо отказал на три отбора заради Юве - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

На 10 юли това лято беше обявена сделката на века в италианския футбол. Мегазвездата Кристиано Роналдо премина от Реал (Мадрид) в Ювентус за над €100 милиона, започвайки нова страница в кариерата си.

Ръководството на „Старата госпожа“ посочи, че 33-годишният португалски нападател сам е пожелал да премине в отбора, а от Юве веднага след това са дали сигнали, че са готови да го привлекат. Роналдо вече започна да блести с екипа на „бианконерите“, които от осем мача от началото на сезона имат осем победи.

Вестник El Mundo разкри любопитни подробности около трансферната сага. Преди да подпише с Ювентус, Роналдо е можел да избере измежду други три отбора, но не го е направил. Оферти към него е имало от Милан, Манчестър Юнайтед и ПСЖ. И трите са били неприемливи за Роналдо. Милан са покрили финансовите изисквания на звездата, но той не е бил убеден в проекта на „росонерите“ и шансовете им за трофеи. Милан се представя посредствено през последните сезони.

Офертата на Манчестър Юнайтед пък е била прекалено ниска. „Червените дяволи“ не са искали да платят голяма сума пари за 33-годишен футболист. За ПСЖ не парите са били проблем. Французите имали едно условие към агента на Роналдо – нападателят да изчака до последния ден на трансферния прозорец. Парижани се опасявали, че Реал може да им отмъкне Неймар. Този вариант обаче е бил прекалено рисков за португалеца. В крайна сметка той избра Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Гошо

    0 4 Отговор
    Сигурно на Валенсия! :)
  • 2 гост

    0 7 Отговор
    Защо ни го натрапват тоя говнар непрекъснато???