Last news in Fakti

2 Октомври, 2018 15:02 1 377 1

Божинов води Партизан във Враца

  • партизан-
  • ботев враца-
  • контрола-
  • божинов

Българският тим планира контрола със сръбския гранд

Ботев (Враца) договори контрола с европейския футболен гранд Партизан, твърди „Конкурент“. Информацията беше потвърдена от два независими един от друг източника, които съобщиха, че срещата ще е на стадион „Христо Ботев“ по време на прекъсването на шампионата заради мачовете на националния тим от Лигата на нациите.

Контролата между Ботев и Партизан е насрочена за 13 октомври, когато тимът на Сашо Ангелов няма мачове от Първа лига. Комшиите пристигат ден по-рано в петък с група между 30 и 40 души. Идването на Партизан е свързано с престоя на Валери Божинов в белградския футболен клуб, потвърдиха запознати с преговорите и подготовката на визитата. Сърбите ще останат в града под Околчица два дни, като се очаква групата да тръгне за западната ни съседка в неделя сутринта.

В настоящия момент Партизан разчита основно на сръбски футболисти, но в селекцията на „гробарите“ е бразилският бранител Фабрицио, черногорецът Петър Гръбич и камерунецът Абубакар Умару. Безспорната звезда на тима е капитанът Саша Илич, който е национал на страната си. „Гробарите“ идват във Враца, за да запълнят паузата в сръбското първенство, като преди мача с Ботев играят на 5 октомври с Вождовац. Врачани пък мерят сили на 7 октомври с българския първенец Лудогорец.

В последния си мач „гробарите“ направиха реми от 2:2 с Раднички като гост в Ниш. Начело на сръбския гранд е Зоран Миркович, който замени Мирослав Джукич в началото на август след провала и отпадането от Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Знам

    5 2 Отговор
    Божинов следващия му отбор ще е Чорни Брезник. Хахахахаахах