Last news in Fakti

4 Октомври, 2018 10:26 1 055 0

Наполи шокира Ливърпул в края

  • наполи-
  • ливърпул-
  • изненада-
  • шампионска лига

Лоренцо Инсиние отбеляза победния гол в 90-ата минута

Наполи победи гостуващия Ливърпул с 1:0 в среща от втория кръг в група „C” на Шампионската лига. Лоренцо Инсиние (90) реализира победния гол в самия край.

Футболистите на Карло Анчелоти бяха по-настойчиви в търсенето на гола, а гостите тотално разочароваха и не отправиха нито един точен удар през целия мач. Вратарят им Алисон пък се намеси решително на няколко пъти след шутове на Инсинио и Милик, а веднъж Джо Гомес изчисти топката пред голлинията след удар на Кайехон.

Наби Кейта получи контузия в 19-ата минута при опит да отиграе необезпокояван топка в средата на терена, след което бе заменен принудително от Джордан Хендерсън и закаран с линейка в болница.

В 82-рата минута гредата спаси мърсисайдци след удар на Дрис Мертенс, но в последната минута Лоренцо Инсиние наказа гостите след центриране на Кайехон. За играчите на Юрген Клоп това е трети пореден двубой без победа във всички турнири след загуба и равенство в две поредни срещи с Челси в Купата на Лигата и във Висшата лига.

След успеха си Наполи излезе начело в класирането с 4 точки, а Ливърпул и ПСЖ са с по 3. На дъното е Цървена звезда с 1 точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА