Last news in Fakti

5 Октомври, 2018 14:27 982 1

Аутуори: Не играхме така, както исках

  • аутуори-
  • лудогорец-
  • цюрих-
  • загуба-
  • оправдание-
  • лига европа

"Допускахме много неточности в пасовете, които обикновено не правим", оправда се бразилецът

Мениджърът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира загубата като гост на Цюрих с 0:1 в среща от груповата фаза на Лига Европа. Той заяви, че "орлите" са контролирали мача, но не са успели да го спечелят заради много неточности.

"Беше един труден мач. Двамата вратари нямаха много работа. Имахме много голяма възможност през първото полувреме. Като цяло контролирахме мача, но не спечелихме. Индивидуално не бяхме на нашето най-добро ниво и не играхме добре. Допускахме много неточности в пасовете, които обикновено не правим. Затова се допуснаха всичките тези неточности", каза Аутуори след края на мача.

"Сгрешихме накрая след статично положение и това е резултатът. Това, което не трябва да правим е да допускаме грешките от този мач. Този мач обаче е единичен и се надявам в другите срещи да не правим грешките от днес. Всички мачове са важни, но следващият мач може да бъде определен като ключов", добави мениджърът на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кво туй

    2 0 Отговор
    Тоя бразилски циганин нищо не прави, изгониха си добрия треньор, но пък това е добре дошло за останалите бг отбори