Last news in Fakti

10 Март, 2012 13:15 1 046 0

Раниери плака при гол на Интер

  • интер-
  • раниери-
  • киево-
  • милито-
  • самуел-
  • марсилия
Раниери плака при гол на Интер - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Старши треньорът на Интер Клаудио Раниери се разчувства снощи. Специалистът пусна сълза, но това се случи не докато гледа "Титаник" или някой друг класически романс, а по време на мача на неговия отбор с Киево. "Нерадзурите" измъкнаха трите точки от "летящите магарета", като 180 секунди преди края на мача резултатът бе 0:0. Тогава обаче Валтер Самуел разпечати вратата на домакините и сълзите се събраха в очите на Раниери. Малко след това Милито направи 2:0 и Интер взе първите си три точки от януари насам.

"Момчетата ме зарадваха, защото в крайна сметка свършиха чудесна работа. Резултатът ми донесе голямо облекчение. Шампионската лига? С Олимпик Марсилия няма да е лесен мач, но ще се постараем да зарадваме тифозите си. Ще гоним класиране за 1/4-финалите, но ще видим какво ще се получи", каза след срещата белокосият треньор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА