Last news in Fakti

14 Март, 2012 10:07 1 197 0

Драма в последните минути провали Интер на "Сан Сиро"

  • марсилия-
  • олимпик марсилия-
  • интер-
  • драма-
  • шампионската лига-
  • пацини-
  • брандао-
  • милито-
  • "велодром"-
  • "сан сиро"-
  • раниери
Драма в последните минути провали Интер на "Сан Сиро" - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на Интер победи с 2:1 Олимпик Марсилия, но въпреки това отпадна от Шампионската лига.

Тимът на Клаудио Раниери бе загубил първата среща на "Велодром" с 0:1 с гол в 93-ата минута и сценарият от преди две седмици се повтори и сега в Милано.

Диего Милито пращаше мача в продължения с попадението си в 75-ата минута, но Брандао смълча "Сан Сиро" в 90-ата минута. Джампаоло Пацини оформи от дузпа крайното 2:1 в добавеното време.

Чистите положения в мача бяха малко, като Интер определено бе отборът, който повече търси успеха в срещата. Французите от своя страна видимо бяха доволни и от ремито, което ги класираше в следващата фаза на надпреварата.

Все пак през втората част италианците установиха преса и щастието им се усмихна.

Това стана чак в 75-ата минута, когато меле пред вратата на ОМ завърши с изстрел отблизо на Милито и героят от финала в ШЛ през 2010 бе на път да прати срещата в продължения.

В заключителните минути от редовното време „нерадзурите” се представиха по-добре, но сценарият от първия двубой между двата тима се повтори и Олимпик (Марсилия) достигна до попадение в продължението. Точен за 1:1 бе появилият се като резерва Брандао, който след удар с левия крак не остави шансове на Жулио Сезар.

Това обаче не бе всичко в двубоя. Малко след като резултатът бе изравнен, Манданда извърши нарушение срещу Пацини в наказателното поле и главният съдия Педро Проенса посочи бялата точка. На вратаря на Марсилия бе показан втори жълт картон и стражът пое по пътя към съблекалните, а спечелилият 11-метровия наказателен удар Пацини застана зад топката и с хладнокръвно изпълнение вкара за 2:1.

В крайна сметка Олимпик Марсилия продължава на четвъртфиналите, което е най-доброто представяне в ШЛ на френския гранд от златната за клуба 1993 година.

Интер от своя страна пък най-вероятно ще запише първи сезон без трофей от 2004 година насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА