4 Ноември, 2018 13:07 1 392 3

Десподов: Не мога да вкарвам по три гола всеки мач

  • кирил десподов-
  • футбол-
  • критики

Оставам да бия по 25-30 фаула след тренировка, признава крилото на ЦСКА

Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов за пореден път през последните два сезона се превърна в герой за тима, пише sportal.bg. Той се разписа при успеха с 1:0 над Локомотив (Пловдив) на "Лаута". Националът изригна към феновете след красивото си попадение от фаул, което донесе победата. Бързакът заяви, че не може той да вкарва всеки мач по три гола и да бъде топ ниво.

„Всички в отбора тренират с мен и знаят как след всяка тренировка оставам да бия по 25-30 прeки свободни удари. Виждам, че имам потенциал в това, искам да го усъвършенствам. Именно заради това работя. Критиците? Нека си критикуват, критикуват през компютъра и фейсбук, те са си такива.

Това са хората, които ни подкрепят, клетката отново беше пълна, а феновете не се предадоха и ни подкрепяха докрай. Продължаваме напред. На Мауридис му трябва малко време, за да му се върне самочувствието. Тренира много здраво на 100%, като го прави всяка тренировка. Именно затова играе. Малко търпение към него.

Напоследък аз отнасях най-много критики. Защото Десподов винаги е виновен. Не го разбирам. На терена играят 11 човека, като трябва да критикуват и целия отбор. Трябва да погледнат малко нещата, а не само Десподов да е виновен за всичко. Изискванията към мен са много високи. И аз имам големи изисквания към мен. Не мога обаче всеки мач да съм на топ ниво и да отбелязвам по три гола, трябва да го разберат.

Разбира се, че всички вярваме в треньора. Дайте време и оставете треньора да работи", сподели Десподов след мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хосе

    2 3 Отговор
    кво се напиняш бе.скоро си залезал.и тва "продължаваме напред" да не е модерно ся
  • 2 помнещия

    4 3 Отговор
    Не можеш да вкарваш понеже си с два леви крака
  • 3 Сиромаха

    2 2 Отговор
    За какво са мисли тоз ? Щял да вкарва 2-3 гола ...... сигурно цяла нощ киснат в чалготеките кат педофили и задяват малолетни