6 Ноември, 2018 09:27 1 961 14

Кобрата: Виждах черепа на Фюри през веждата му

  • пулев-
  • кобрата-
  • фюри-
  • аркада-
  • деца-
  • череп-
  • бокс-
  • победа

"Не е вярно, че съм взел огромна сума пари за победата", заяви българският боксьор

Българският боксьор Кубрат Пулев направи интересно разкритие при гостуването си в предаването „Тази сутрин“ по bTV. Кобрата заяви, че иска да има сериозен брой деца и започва да действа по въпроса, тъй като предстои доста работа. Той обяви, че е виждал черепа на Хюи Фюри, след като му е отворил аркадата по време на мача между двамата на 27 октомври.

"Не е вярно, че съм взел огромна сума за победата. Навсякъде другаде можех да я взема, но не и тук за съжаление. Но това е моята радост. Парите отиват на заден план. За мен не е по-трудно пред българска публика. Хората носеха светена вода от манастири и пръскаха моя ъгъл. Дайте си сметка как приемат мен и моите мачове. Те не просто ми мислят доброто, а приемат двубоите ми като лична кауза и именно това ми дава енергия. На трибуните имаше англичани, но не им се чу гласчето, въпреки че се заканваха да правят зулуми", обяви Кобрата.

"Доброто настроение след такава победа ме държи цяла година. Бях малко по-гипсиран, защото не се бях качвал на ринга година и половина, а рутината играе роля. Аз силно вярвам в себе си и в Господ. Много са важни хората около мен, защото те ми дават сигурност и подкрепа. Излизаме и мачкаме всички заедно. Често поправям моя треньора Ули Вегнер. Той казва: "ти трябва", а аз му казвам: "Не, ние трябва", добави боксьорът.

"Имах 39 градуса, но ми мина за един ден. На човек му минават всякакви мисли, но бях решил дори и така да се кача на ринга. Не можех да предам хората. Освен това имах контузия като тази, която ме спря за мача с Джошуа, но по-малка. Не е само до стискането на зъби, важна е вярата - почваш да търсиш изход от ситуацията. А той е само един - продължаваме напред и победата!"

"Виждах черепа на Фюри през аркадата, която му се отвори. На мен тя дава самоувереност, него го смачква. В следващия рунд той опита да тръгне яко в атака, но това няма как да стане, не съм взет от улицата и съм подготвен. Удържах и той рухна психически - видя, че не може да направи абсолютно нищо. Един удар сигурно тежи няколко тона, зависи къде ще попадне - в брадата, в тялото също много боли. В късните рундове става малко като във филма "Кървав спорт".

"Преди мача от щаба на Фюри имаше много мръсни номера, но им казах - отидете и му кажете, че ще го бия. Той беше много сериозно подготвен, но видя, че никъде няма пролука. Загубата от Кличко не бе никакъв край за мен. Яд ме е за българите, които ме подкрепяха в Хамбург. За първи път ме свалиха в бокса, а имам над 300 мача при аматьорите".

Пулев подчерта, че докато публиката в Германия гледа бокс като на театър, българите са далеч по-емоционални. "На ринга чувам как хората се побъркват при всяко мое движение. У нас те са фенове по-скоро на Кубрат Пулев, отколкото на бокса".

Кубрат за пореден път очерта ключовата роля на своя баща Венко за родолюбието и шампионския дух на него и брат му Тервел. „Той е знаел имената ни и е планирал какво ще постигнем още преди да ни зачене. Искал е и трети син, който да кръсти Аспарух. Сега се изпълни това, тъй като брат ми има момче, което се казва Аспарух. Сигурен съм, че сега баща ни ни гледа някъде отгоре и се гордее“.

"Аз исках да имам поне 5 или 7 деца. Няма как, започвам, защото ми предстои усилен труд. Имената ще избера лесно, въпреки че Тервел зае част от тях, тъй като синовете му се казват Калоян и Аспарух", пошегува се Кобрата, който от години има връзка с изпълнителката Андреа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате

    4 15 Отговор
    Колко си прост6
  • 2 Ryty

    4 4 Отговор
    Йе бейби...Кобрата си направи Хелоуин

    Коментиран от #12

  • 3 Евро Г@Y

    6 10 Отговор
    А през панталонките му видя ли нещо..???
  • 4 Тренера

    7 3 Отговор
    Тоя лъжко изглежда забрави че аркадата на Хюи Фюри му е от спаринг преди мача с него и почна да си преписва,, геройства"!
  • 5 Batushka

    13 6 Отговор
    Стига плюхте кобрата ,бе слепци!
  • 6 Гост

    8 1 Отговор
    Ако го дава по скромно хората ще го оценят по достоинство. Обича да се изхвърля което е циганска черта.
  • 7 Вла

    4 3 Отговор
    Такъв бил,онакъв... верно самохвалко е,но преди години отказа много пари,за да се бие за Германия.
  • 8 Вла

    5 2 Отговор
    Отказа вного пари,които му предлагаха,за да се бие за Германия исках да кажа.
  • 9 Вла

    5 3 Отговор
    А и още нещо-англичаните да духат супата !
  • 10 kokoto

    2 1 Отговор
    Кубрат Пулев, този неосъществен Боко, по телевизора тази сутрин:

    „Живеем зле, защото сме малко или много дебилни“.

    Нямаме какво да добавим.

    Продължаваме напред.

    Коментиран от #13, #14

  • 11 оняСконя

    2 1 Отговор
    тоа пак започна да се мисли за редкит
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 хахахха

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "kokoto":

    Ти се разпозна ли
  • 14 те са ненормални

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "kokoto":

    Между другото тоя продължи напред и нагоре.Ти до каде стигна бе дебилен хахахаха