Last news in Fakti

17 Март, 2012 15:30 723 1

Жеков: Пенев трябва да се махне от ЦСКА

  • жеков-
  • цска-
  • септември симитли-
  • пенев-
  • титан-
  • борисов-
  • иванов-
  • младенов
Жеков: Пенев трябва да се махне от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Големият нападател на ЦСКА Петър Жеков заяви, че е обиден от представянето на отбора в Симитли."Гледах и не вярвах на очите си. Първо помислих, че ЦСКА а в черно, нали имат и такива екипи, но след това се шокирах, като разбрах истината. По наше време нямаше отбор, който можеше да ни победи. Един път ходихме да играем с Пещера и ги бихме с 14:0. Накрая ни молиха да спрем да им вкарва­ме. Сега подобен отбор отстрани ЦСКА - не­виждан резил!", обясни Жеков. 

„Знаете, че ри­бата се вмирисва откъм главата. Виновни за срама са господата Бо­рисов, Иванов и Пенев. Сърбинът Дуци дори не го броя, защото шефо­вете си го доведоха да им прави компания по някаква линия. Пената обаче трябва най-после да се махне. Той и на 100 години да стане, ще е готов да бъде треньор, ако е жив. Явно не е гледал филма „Усеща­не" и вече бърка Мировяне с ЦСКА На ста­ри години стана за присмех на всички", до­бави ветеранът.
 
„Аз се чудя как БФС разрешават на „Титан" да ръководят клуб у нас, като не си плащат сметките. Шефовете имат само един ход - да обявят фалит и да про­дадат ЦСКА за 1 лв. Не могат да вървят срещу народа. Нека и не стъп­ват на стадиона, защото ги чака бой. И полиция­та не може да ги спаси. Преди време феновете нападнаха Томов, без да е виновен, а за тези нап­раво не ми се мисли. Нека да бягат, докато е време, защото ще стане страшно", категоричен е легендата. 
 
Жеков не може да приеме и пове­дението на Стойчо Младенов. „Гледах го след мача такъв прими­рен, оправдава играчи­те. Явно и той се чуди какво да прави с този отбор, за да избегне срама", завърши Петър Жеков.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    ekstra ekstra nega Diado Mitko da stoi i da se zakrie tova nedorazomenie CFKA