Last news in Fakti

27 Ноември, 2018 11:56 2 150 0

Капитанът на Бока: Страх ме е за живота ми

  • бока хуниорс-
  • ривър плейт-
  • копа либертадорес-
  • страх-
  • живот-
  • перес

Пабло Перес не иска да излезе на терена

Капитанът на Бока Хуниорс Пабло Перес, който пострада при атаката на феновете на Ривър Плейт преди планирания за събота реванш за Копа Либертадорес, се страхува за живота си. 33-годишният полузащитник пострада най-сериозно, след хвърлен по автобуса камък, счупи стъкло и го уцели. Мачът беше отложен с ден, но не се състоя, а окончателното решение се очаква да бъде взето утре.

“Не съм готов да изляза на терена, ако знам, че мога да бъда убит. Тези хора, които извършиха това, са луди. Какво ще стане, ако са решили да ме убият? Имам три дъщери. Когато се прибрах в събота у дома най-голямата от тях ме посрещна разплакана. Обидно ми е и за нормалните фенове на Ривър Плейт. Тези, които извършиха нападението нямат нищо общо с тях. Това е и трагедия за феновете на Ривър, Бока и за целия ни футбол. Ако си загубя окото, кой ще поеме отговорност?”, коментира Перес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА