Last news in Fakti

26 Март, 2012 16:45 1 074 4

Мъри готов да поеме Левски, но само ако върнат и Наско

  • левски-
  • иво тонев-
  • станимир стоилов-
  • мъри-
  • николай костов-
  • миньор-
  • "сините"-
  • "герена"
Мъри готов да поеме Левски, но само ако върнат и Наско - 1
Снимка: Станимир Стоилов, БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев преговаря в момента със Станимир Стоилов.

Мъри е основен фаворит за наследник на Николай Костов, който напусна треньорския пост на "сините" след загубата с 0:1 от Миньор на "Герена" вчера.

Бившият наставник на "синия" клуб е поставил няколко условия, които ако бъдат удовлеторени ще поеме отбора.

Първото е Мъри да си получи най-после парите, които "сините" му дължат от доста време. Не ставало обаче въпрос за тиражираните 100 000 лева, а за доста по-малка сума.

Второто искане на Стоилов е да подпише тригодишен договор, като в него да има клауза, която да гласи, че при какъвто и да е развой на събитията на "Герена" през първата година той да не бъде уволняват.

Казано накратко - Мъри настоява да започне проект, подобен на този от 2004 година. Тогава Стоилов започна кошмарно с "Левски" - пълен провал в евротурнирите и първенството. Само след година обаче - сезон 2005/2006  той изведе тима до титлата и до четвъртфинал за Купата на УЕФА.

През есента на  2006-а пък Стоилов извърши най-големия подвиг, вкарвайки "сините" в груповата фаза на Шампионската лига.
 

Третото условие на Мъри е заедно с него, в Левски да се завърне и Наско Сираков, който да измести от поста Георги Иванов-Гонзо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    toia pa s uslovia.glupak.
  • 2 Благой

    1 0 Отговор
    Айде вече стига с тези глупости !През лятото не върнаха Стоилов по една единствена причина - Гонзо!Уважения към него ,като футболист , но като ръководител се провали тотално!Не правете втори път една и съща грешка!Върнете Мъри веднага, на този етап това е единствения човек ,който ще вдигне отбора и те, ще заиграят като колектив!В отбора има добри играчи, трябва само качествен треньор!Стига вече експерименти с Гонзо, достатъчно издънки имаше в началото на първенството!
  • 3 ЦСКА-р

    0 1 Отговор
    Много си е читав Гонзо - нека да остане повече в Левски, за да го затлачи в л..ната. само ЦСКА!!!

    Коментиран от #4

  • 4 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА-р":

    @3 po goliamo zatlachvane ot tova na CSKA niama.biaha postaveni na kolene ot 6 tia v B grupa a imeno spartak SIMITLI.dalgo shte vi boli nali.