Last news in Fakti

27 Март, 2012 17:42 741 1

Гонзо води Левски до края на сезона

  • левски-
  • футбол-
  • георги иванов-
  • гонзо
Гонзо води Левски до края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо ще изпълнява длъжността старши-треньор на представителния тим до края на сезона, обяви днес изпълнителният директор на клуба Иво Тонев. От лятото начело на "сините" ще бъде друг специалист, чието име ще бъде обявено на 24 април. В щаба на представителния тим влиза Викторио Павлов, съобщава сайтът на синия клуб.

На 26 март досегашният старши треньор на Левски Николай Костов се раздели със "сините", тъй като отборът не се представял според очакванията му.

За основен фаворит за нов треньор бе считан Станимир Стоилов, който постави няколко условия пред завръщането си в клуба.

Оставката на Костов дойде след серия от неубедителни игри на сините от началото на сезона. Капката на търпението е била загубата от „Миньор“. Собственикът на отбора Тодор Батков е решил да се раздели с треньора, твърдят пожелали анонимност източници от „Герена“.

Загубата коства изоставане на отбора от основния конкурент ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 1 Отговор
    Gonzo natiskai gi tia balerini che ni pisna ot slabaci.