25 Декември, 2018 12:58 2 061 2

Спартак Москва ще гони Ивелин Попов

  • попов-
  • лагер-
  • спартак москва-
  • гонене-
  • попето

Руският гранд не взе българския национал на лагер в ОАЕ

Бъдещето на българския национал Ивелин Попов все по-отчетливо не е свързано със Спартак (Москва). 31-годишният офанзивен футболист е получил ясен сигнал от ръководството на руския клуб.

Капитанът на „лъвовете“ е един от шестимата играчи на Спартак, на които е казано, че няма да пътуват на зимна подготовка в ОАЕ, информира "Спорт Експрес". Преди дни стана ясно, че на въпросната група е било съобщено, че може да започнат да си търсят нови отбори.

Новината е била съобщена на футболистите от спортния директор Сергей Радионов. Освен Ивелин Попов в списъка са още Салваторе Бокети, Джано Ананидзе, Александър Семедов, Артьом Тимофеев и Роман Ерьоменко.

След 17 изиграни кръга в руската Премиер лига Спартак (Москва) е на 4-о място в класирането с 28 точки, изоставайки на шест от лидера Зенит (Санкт Петербург). Ивелин Попов участва в 13 шампионатни срещи през есента. В турнира за Купата игра два пъти, а в евротурнирите изигра общо шест мача и вкара един гол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 елена

    1 1 Отговор
    Ботев враца?? Уфски ?? Има място за всички
  • 2 В Монголия

    1 1 Отговор
    Какъв е тоя Попов, мяза на някакъв чеченски терорист, даже и говорът му е такъв извратен