Last news in Fakti

6 Януари, 2019 10:01 1 889 5

Феновете на Левски не искат Иван Бандаловски

  • иван бандаловски-
  • левски-
  • фенове-
  • цска

Универсалният защитник е недолюбван на "Герена", тъй като на младини е бил капитан във вечния враг ЦСКА

Феновете на Левски не искат Иван Бандаловски - 1
Снимка: БГНЕС

Част от най-крайните ултраси на Левски се обявиха твърдо против привличането на Иван Бандаловски от Берое.

Универсалният защитник от доста време е недолюбван на "Герена", тъй като на младини избяга от "синята" школа, а след това стигна и до капитанската лента във вечния враг ЦСКА.

Чувството на неприязън между двете страни беше демонстрирано и преди две години, когато Бандаловски беше уцелен с кенче бира от феновете на Левски, което той безцеремонно изпи, припомня topsport.bg. Безброй много са и неговите снимки с тарторите на "червената" агитка Росен Петров - Животното и Иван Велчев - Кюстендилеца.

Твърде е вероятно, ако ръководството на столичния гранд все пак реши да предприеме офанзива по привличането на Бандаловски, това първо да бъде съгласувано с лидерите на Сектор "Б", тъй като положението е доста деликатно.

Припомняме, че за привличането на Бандата настоява наставникът Славиша Стоянович. В негово лице той вижда идеалния заместник на неубедителния Милош Цветкович. Специалистът обаче едва ли ще бъде щастлив, ако прочете поста на групата "Сектор "Б" Ултрас" във Фейсбук, което гласи:

"Дочуваме неколкократно слухове, че се готви определен трансфер, на едно определено гнусно прасе на "Герена". Вече знаете как свършват подобни авантюри, нали... Не си играйте с нас!!!".

Последните редове от посланието пък индиректно напомнят за случилото се с Ивайло Петев преди години, когато Кмета бе позорно съблечен от привържениците заради старо свое интервю, в което казва, че симпатизира на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червен плащ

    1 1 Отговор
    То други няма
  • 2 говедс мръсни

    2 3 Отговор
    Кой ще дойде при тях???В тая помия всички бягат от там!!! Колко "звезди" в момента съдят "любимия си " отбор??? В група !!!!
  • 3 Ккк

    2 1 Отговор
    Щом феновете вече ще решават кой футболист да бъде назначен и тяхна да е последната дума, я втасахме вече.
    Този абсурд, го няма никъде.
    Пълен смях.
  • 4 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    СЛАГАЙТЕ КАВИЧКИ -ТА.ПА.НА.РИ ! В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ПОКЛОННИЦИ И СЛЕДОВНИЦИ НА ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ ЛЕВСКИ !!! ИМА И ОТБОРИ "СПАРТАК" АМА ПЪЛНИ С "РОБИ" ЗА ПАРИ !
  • 5 Котев

    0 0 Отговор
    БАТКОВ СКАПА ЛЕВСКИ, БЕШЕ СЕ ОБГРАДИЛ С УТАЙКАТА, СЛОЖИ Я НА ПИЕДЕСТАЛ - хора които дори не трябва да присъстват на стадиона - те прогониха нормалните фенове